Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

család

Ödönke, a tejszínhabos téliszalámi, a csodadoktor és a lecsókolbász

2022. 03. 20. 21:23:00

Gizella keservesen felzokogott: – Ödönke nélkül nincs értelme az életnek!
Ahogy a szemében összefolyt könnyein át a tárgyak, úgy az életének meghatározó pillanatai is elmosódtak a gondolataiban: – Nem lehet, hogy elveszítsem!

A szomszéd macskája a mi kutyánk kölyke

2022. 03. 07. 00:00:00

Fruzsi lányunk a barátjával hazafelé bandukolt, amikor a pöttöm cica hozzájuk szegődött. Lassan már két éve, hogy ez történt a nyár utolsó napjaiban.  

Késő este volt, megcsörrent a telefon.

Az ember egészségére miként hat a kutya egészsége?

2022. 04. 28. 20:49:22

Érdekes felvetés, hogy az ember egészségére miként hat a kutya egészsége?

Van egy példaképem, egy orvos kollégám, aki mielőtt megismertem, nagyon súlyos beteg volt. Gyógyíthatatlannak tartott betegségben szenvedett.

Így készítheted fel kutyádat a baba érkezésére

2021. 07. 08. 07:51:22
A gyermekvállalás nemcsak a leendő szülők életét változtatja meg, de a velük élő háziállatok életét is gyökerestül felforgatja. Fontos felkészítened kutyádat erre a változásra – összegyűjtöttük egy amerikai állatviselkedés kutató hasznos tanácsait arról, hogyan.

Milyen kutya illik hozzád?

2021. 07. 07. 12:07:25
Egy négylábú társ rengeteg örömet vihet gazdája életébe. Nemcsak odaadást és szeretetet biztosíthat számunkra, de még immunrendszerünk megerősítésében, sőt, a depresszió csökkentésében is segíthet. A megfelelő kutya megtalálásához persze önmagunk megismerése is fontos. Milyen hobbikat űzünk? Magunknak, a gyerekeknek, vagy épp a nagymamának kell elsősorban a kutya? Egy kutya egy életre szól (a saját életére legalábbis), ezért fontos, hogy csak alapos mérlegelés után válaszd ki házi kedvencedet! Ebben próbálunk segítséget nyújtani.
Az oldal tetejére