Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

családbarát

A szomszéd macskája a mi kutyánk kölyke

2022. 03. 07. 00:00:00

Fruzsi lányunk a barátjával hazafelé bandukolt, amikor a pöttöm cica hozzájuk szegődött. Lassan már két éve, hogy ez történt a nyár utolsó napjaiban.  

Késő este volt, megcsörrent a telefon.

Az ember egészségére miként hat a kutya egészsége?

2022. 04. 28. 20:49:22

Érdekes felvetés, hogy az ember egészségére miként hat a kutya egészsége?

Van egy példaképem, egy orvos kollégám, aki mielőtt megismertem, nagyon súlyos beteg volt. Gyógyíthatatlannak tartott betegségben szenvedett.

Az 5 legjobb családi kutyafajta

2021. 07. 07. 12:13:45
Ahhoz, hogy meghatározhassuk, milyen kutya a legjobb választás egy adott család számára, a kutya mérete mellett fontos figyelembe venni az adott család életmódját, ahogyan azt is, milyen energiaszintű társ illik hozzá a legjobban. Míg a méret önmagában nem határozza meg, hogy egy kutya jól kijön-e a gyerekekkel, a temperamentum és energiaszint relációjában fontos jellemző lehet. A személyiség, méret és energiaszint hármasának fontosságára hívja fel a figyelmet dr. Holly Putman állatorvos. Fontos, hogy legyünk realisták, amikor pl. arra kerül a sor, hogy milyen életmódot tudunk biztosítani egy olyan kutya számára, amely az átlagosnál több testmozgást igényel. Íme, a családok, gyerekek mellé ajánlott legjobb kutyafajták ötös toplistája:

Milyen kutya illik hozzád?

2021. 07. 07. 12:07:25
Egy négylábú társ rengeteg örömet vihet gazdája életébe. Nemcsak odaadást és szeretetet biztosíthat számunkra, de még immunrendszerünk megerősítésében, sőt, a depresszió csökkentésében is segíthet. A megfelelő kutya megtalálásához persze önmagunk megismerése is fontos. Milyen hobbikat űzünk? Magunknak, a gyerekeknek, vagy épp a nagymamának kell elsősorban a kutya? Egy kutya egy életre szól (a saját életére legalábbis), ezért fontos, hogy csak alapos mérlegelés után válaszd ki házi kedvencedet! Ebben próbálunk segítséget nyújtani.
Az oldal tetejére