Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Fontos tápanyagok, vitaminok kedvenced egészségének fenntartásához – jóízű, rágható jutalomfalatba csomagolva. Innovatív, puha falat, természetes összetevőkkel.

 

A Dr. Dog vitaminokról
Kutyavitaminjaink gyártója mintegy 30 éves múlttal és tapasztalattal rendelkezik a természetes összetevők felhasználásában. A termékek fejlesztése állatorvosok felügyeletével történik, vitaminjaink a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

Fontos számunkra, hogy ugyanolyan körültekintően alkossuk meg ezeket az ízletes falatkákat, mint ahogyan azt egy emberek számára készített vitaminnal tennénk. A márka egyik alapítójának 25 éves tapasztalata az embereknek való vitaminkészítmények területén szintén garancia a prémium minőségre.

Miért éppen jutalomfalat?
A termék megalkotásánál fontos szempont volt, hogy ne csak jó minőségű alapanyagok felhasználásával készüljenek az ízletes vitaminfalatok, de a kutya számára is élvezetes formában lehessen adagolni azokat. Innovatív formánk nemcsak a kutyáknak, de a gazdájuknak is jutalom – a kutya örül, mert jóízű rágni valót kap, a gazdi pedig fellélegezhet, mert nem kell a rosszízű készítmények beadásával bajlódnia.

Az oldal tetejére